1. Для просмотра полной версии форума нужно Войти или зарегистрироваться
    Скрыть объявление
  2. В период военного положения в Украине рекомендуем сохранять трезвость, это жизненно важно как вам так и вашим близким, возможно вам придётся их защищать и для этого лучше оставаться трезвыми! Нужно пережить это не лёгкое время, помогайте друг другу чем можете, мы с вами! Гуманитарная помощь жителям Украины
    Скрыть объявление

Чернівецькі поліцейські вилучили понад 2,5 тисячі нарковмісних рослин

Тема в разделе "Нарко News", создана пользователем ggell, 6/9/21.

  1. TS
    ggell

    ggell Активный

    Регистрация:
    7/9/17
    Сообщения:
    524
    Карма:
    124
    Репутация:
    98
    Оценки:
    +512/2/-2
    Правоохоронці вилучили у порушника рослини, висушені коноплі, зброю та боєприпаси. Його затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За порушення чинного законодавства чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.
    [​IMG]
    Отримавши інформацію про те, що 33-річний житель села Митків вирощує на городі нарковмісні рослини, співробітники Чернівецького районного управління поліції та підпорядкованого йому відділення поліції № 3 (м. Заставна) здійснили санкціонований обшук на території домогосподарства чоловіка. Поліцейські виявили докази його протиправної діяльності.
    [​IMG]
    Зокрема, у порушника вилучили понад 2,5 тисяч кущів конопель, 20 кілограмів висушеної наркосировини, пристрій для вживання наркотиків, нарізну гвинтівку, понад 100 набоїв та 2 пістолети.
    [​IMG]
    Вилучені речові докази співробітники поліції направили для проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.
    Зловмисник раніше вже потрапляв у поле зору поліції за скоєння кримінального правопорушення. Поліцейські затримали його в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
    Наразі слідчі поліції вирішують питання повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.
    [​IMG]
    Також правоохоронці встановлюють походження вилученого і перевіряють чоловіка на причетність до збуту наркотиків.