1. Для просмотра полной версии форума нужно Войти или зарегистрироваться
    Скрыть объявление
  2. В период военного положения в Украине рекомендуем сохранять трезвость, это жизненно важно как вам так и вашим близким, возможно вам придётся их защищать и для этого лучше оставаться трезвыми! Нужно пережить это не лёгкое время, помогайте друг другу чем можете, мы с вами! Гуманитарная помощь жителям Украины
    Скрыть объявление

У Слов’янську поліцейські викрили групу наркодилерів

Тема в разделе "Нарко News", создана пользователем ggell, 18/8/21.

  1. TS
    ggell

    ggell Активный

    Регистрация:
    7/9/17
    Сообщения:
    526
    Карма:
    124
    Репутация:
    98
    Оценки:
    +512/2/-2
    Діяльність трьох членів групи було припинено під час проведення спецоперації. Задокументували «бізнес» збувачів слідчі обласного главку поліції, співробітники управління стратегічних розслідувань в Донецькій області ДСР НПУ за процесуального керівництва обласної прокуратури. Вилучено 50 грамів психотропної речовини, наркотична речовина та близько мільйона гривень.
    [​IMG]
    Під час перевірки оперативної інформації співробітники поліції встановили, що на території Слов’янська діє група осіб, яка займається розповсюдженням наркотичного засобу.
    Поліцейські встановили, що до злочинної діяльності причетні троє чоловіків. Збувачі розділили між собою обов’язки та діяли за відпрацьованою схемою, застосовуючи методи конспірації. Організатор «бізнесу» замовляв наркотики через інтернет, фасував та домовлявся з клієнтами. Його спільники займалися збутом метамфетаміну з рук в руки тільки перевіреним клієнтам.
    Документування злочинної діяльності групи тривало більше року. Поліцейські провели ряд оперативних закупок та зібрали беззаперечну доказову базу причетності фігурантів до злочину.
    Для викриття усіх трьох зловмисників правоохоронці розгорнули спецоперацію за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД.
    Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання та транспортних засобах ділків поліцейські вилучили близько 50 грамів метамфетаміну, 700 грамів наркотичної речовини, 700 000 гривень та 10 000 доларів (загалом близько мільйона гривень), зброю з набоями до неї, ваги, чорнові записи, зіп-пакети.
    Наразі всім трьом фігурантам повідомлено про підозру у вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає від шести до десяти років з конфіскацією майна.
    Вирішується питання про притягнення чоловіків до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів у складі організованої злочинної групи.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. sueta

    sueta Banned Banned

    Регистрация:
    26/8/21
    Сообщения:
    281
    Карма:
    94
    Репутация:
    33
    Оценки:
    +202/7/-6
    Нормуль котлеты