1. Для просмотра полной версии форума нужно Войти или зарегистрироваться
    Скрыть объявление
  2. В период военного положения в Украине рекомендуем сохранять трезвость, это жизненно важно как вам так и вашим близким, возможно вам придётся их защищать и для этого лучше оставаться трезвыми! Нужно пережить это не лёгкое время, помогайте друг другу чем можете, мы с вами! Гуманитарная помощь жителям Украины
    Скрыть объявление

Как правильно бодяжить свое дерьмо - бистро четко 101

Тема в разделе "Синтез RC и Рецепты", создана пользователем Rak, 21/3/21.

  1. TS
    Rak

    Rak Солєвой Раста Banned

    Регистрация:
    25/2/18
    Сообщения:
    2.418
    Карма:
    334
    Репутация:
    642
    Оценки:
    +3.761/20/-54
    Значить якось читав місяць тому як якийсь дебіл в Росії, меф розбодяжив стекло-порошком і ще чимось, в кінці його друг на цвинтарі, ще 2є на той момент були в критичному стані в ранімації - і він з ними тоже. Так як сучені сини які мають намір бодяжити всерівно розбодяжать - тута я пишу як це принаймі робити правильно з незначною для здоровя якщо взагалі шкодою.

    Це не заклик бодяжити стафф, памятай що бодяжать тільки кончені дебіли, також - то що в тебе в руках і ти думаєш є справжнім амфом, мефом, метамфетаміном, альфою, коксом і т.д насправді дуже рідко є тим, майже завжди у тебе в руках хз що, зварене хз ким по інструкціях хз звідки, і інгрідієнти часто замінені хз як, тому 100% стверджувати що це 100% безпечно ні хто ніколи не буде - вся відповідалність лишається на конченому дебілу який вирішив бодяжити, але це один із самих безпечних способів які існують в порівнянні з стекло-порошком, чи навіть тим самим кафеїном,фенобарбіталом, хініном,фенацетином,декстрометорфаном (частіше зустрічається в екстазі через симуляцію ейфорії та диссоациву і набагато дешевший та доступ.) різними кормами для худоби, пестоцидами, стружками - свинця, алюмінія, фарби, шпакльовки і всього іншого можливого .

    Значить у тебе є амф, меф, альфа, метамфетамін, кокс (це ненайкращий варянт але явної шкоди небуде тільки молись богу свому щоб той хто купив цей кокс не розбив тобі голову), білі порошки або кристали (колір кристалів немає значення так як коли роздробляєш всерівно буде білого кол. майже завжди). Тобі потрібно розбодяжити щоб вага була більше (памятай ти кончений дебіл), що робити? Ти являючись недоумком з IQ що ледве перевищує температуру повітря в твоїй кімнаті в кращому випадку - находиш через гугл перший кращий варянт, і приступаєш до злодеянія, навіть не обдумавши наслідки що можуть статися через тебе, часто щось що може бути ок скажем з амфом та вживанням інтр чи орально або ректально - вже з альфою при кур чи вв - смертельно небезпечно - інколи якщо людина вживає щось перший раз - вона може бути гіперчутливою і про це не знати - що часто призводить в кращому випадку - реанімації або коми.

    Дядьку Рак що то делать???

    На поміч приходить універсальний варянт! Під назвою - МСМ - Метилсульфонилметан

    [​IMG]

    Оййй, звучить дуже складно, як дістати цей чудо порошок?? Шпакльовка в падику вобше задурно в любий час бери нехочу

    МСМ - Метилсульфонилметан
    - повністю натуральна сп. - зустрічається всюди, 500г - коштує 150-200грн. Продають її без рецепту, це дієтична домішка.




    Позитивні ефекти -
    Токсичність майже відсутня, на кожен кг ваги тіла - 15-20г мсм це рівень коли починаються негативні та можливо смертельні ефекти, скоріше за все якщо людина з вагою 60кг якось в себе набє 1кг мсм - просто виригається добряче (мсм досить противна на смак).

    Немає знаних реакцій з речовинами які вживають для кайфу, тобто - побічних ефектів немає бути взагалі.

    Чому це найкращий варянт?
    Дуже просто
    1. Це вигляд який імітує та зливається з будь яким порошком який часто бодяжать.
    2. Ціна та доступність
    3. Тільки спец. лаб тести, HPLC (рідин а-3 чи v1, v-3, v-4, v-4x та самий новий Х-3(б вар) зможуть її ідентифікувати але й навіть тоді не завжди наприклад газова хроматографія не дасть ніякого результату, тобто - всі тести якими той хто купить вашу мішанину і протестить - будуть негативними, а тести які її виявлять наосліп дуже дорогі, в СНГ тест за 20 баксів вже надзвичайна рідкість. Звичайно якщо ми говоримо про загальні тести - а той хто буде проводити їх не знатиме наперед що там мсм.
    4. Гіркуватий смак - майже ніяк не відрізняється, гірка бридота.

    Виглядає мсм так -
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    trolli4etrolli4etrolli4etrolli4etrolli4etrolli4etrolli4e


    Тепер хімічна частина -
    темп випар. та темп кип. це [​IMG] також з R(constant) можна додати але той хто в курсі знає, хто ні то це не є якось дуже важливо, можна сухість опр. при вапор. при мед. темп яка хоть і відчутна але типічний юзер в переміш з метом чи альфою й так нічого не зауважить.

    Кокс = 98 °C/ 187 °C/ DC Point = pKa = 8.61 at 15 °C;

    Амф = 228-232 °C/pKa 10.0 (Uncertain)


    MSM = 109 °C / 238 °C
    pKa =28(at 25℃)

    Alpha PVP = 113 C/161.3°C

    pka = pKa 7.9 в прот. формі (слабка база виз. в кисл. формі, коли попадає в кров міняється)

    Мефедрон = то саме майже що альфа
    pka = pKa 8.2 - 8.6 (навідміну від альфи не міняється)

    Метамф = 170 °C/210-215/pka = 9.87 (at 25 °C)




    використовуємо калькулятор хім реакцій - (dictionary of drugs 2020) забиваємо темп. мед.
    [​IMG]
    [​IMG]
    приклад кокса -
    [​IMG]
    Дивимось розч. у воді - чому у воді? тому що ми з води майже вобще.
    Всі речовини як нас цікавлять розтв у воді без проблем - от дата -

    кокс - 1.8
    альфа - через зміну не точно
    мсм - 10/5 = 1.9 - 2.0

    більш менш всі речовини досить легко розч. у воді - заїбався шукати 1.5-2с, різні форми по різному - гідрохлорид, сульфат і т.д незначно відміняються.

    Використовуємо формулу - для визначення швидкості екстра. організмом алкоголю та швидкості реакції (заміняємо 1.2 (конст. алк) на - конст. речовини яка нас цікавить для альфи використовував медіум меф та метамфетаміну , заміняємо кожний констант (використав середньо статистичного 65кг, без явних проблем мужика який вживає час від часу наркоту [​IMG]

    (використав загальні зразкові числа)
    Можна й для кожного інд вирухувати але це 10 різних формул -
    типу -
    [​IMG]

    Кондуктивність дих шляхів

    чи -
    [​IMG]

    тиск

    [​IMG]

    Індекс маси тіла


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    В кінці - для середньо статистичного рекреативного наркомана який не має значних проблем з серцем, астми і т.д та важить 65кг.

    БОДЯЖИТИ ЕФЕКТИВНО ТАК -

    МСМ В АМФ -
    інтразально без суттєвих від. ефектів - 15-20%, орально до 30%

    МСМ В МЕТАМФ -
    інтр без суттєвих від.еф - 15-25%, орально до 30%, вв - до 15 %

    МСМ В АЛЬФІ -
    інтр без суттєвих від.еф - 30-35%, орально до 42.7%, вв - до 31.77%

    МСМ В МЕФ -
    До 40% орально

    МСМ в КОКС -
    9.12% інтр, 13.88% орально
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    КУРІННЯ - МСМ не курять, все що станеться це відчуття сухого диму - після 25% стає значно відчутніший сухий дим що призводить до сухості в роті на 5-10хв.

    Ці % - є суто вирухавані по конст. муж який важить 65 кг, не має якихось значних проблем з здоровям. Так як МСМ само по собі ніхто не колить чи вживає інтр. чи курить довелося взяти його кислотну форму ДСМ і відрахувати токс. щоб дістати загальні досить точні конст. в інших випадках так як альфа змінюється використав медіуми метамфу та мефедрону які є досить близько до неї.

    Тобто - якщо в тебе 1г коксу, і ти хочеш його розбодяжити непомітно для юзера який буде вживати його інтразально - сміло можеш додавати 91мг мсм, якогось явного відчуття крім гіркоти при ліфтах (от чому кокс варянт не найкращий для бодяж. мсм кокс немає гіркоти - альфа, метамф, амф, меф всі гіркуваті кокс буває але не настільки хоча якщо добре помішати ефект гірк не такий вже й поганий). 1кг кокса = 91г ваги екстра, ну кокс бодяжети є досить багато інших доступних речовин без гіркоти хоча МСМ скоріше за все безпечніша ніж вони.


    Памятай - головна небезпека залишається, хтось купить твій бодяжений стафф, він буде по ефекту відчутно слабший, що може презвести до повишення дози та догону - та овердозу! Але суто овердозу через самий стафф - знову ж таки - мсм немає знаних хімічних небезп. реакцій і є самий безпечний зі всіх легко-дост. речовин.

    Знову ж таки це не є інструкція чи якась агітація, це є суто інформація - для долбойобів які будуть бодяжити стафф хз чим що в кінці може призвести до смерті покупця який купить хз що, тому - якщо абс. мусиш бодяжити то бодяж саме МСМ і ні чим іншим. Краще МСМ ніж якоюсь токсичною фігньою яка при курінні чи попаданню в кров призведе до реакції яка може бути смертельна.



    [​IMG]

    [​IMG]

    МСМ по всіх факторах - є самий найкращий варянт, а головне самий безпечний.
     
    Последние данные очков репутации:
    legion32: 1 Очко 29/3/21
    ThomasSharp: 1 Очко 23/7/21
    • Информативно Информативно x 6
    • Мне нравится Мне нравится x 1
    Последнее редактирование: 21/3/21
  2. TS
    Rak

    Rak Солєвой Раста Banned

    Регистрация:
    25/2/18
    Сообщения:
    2.418
    Карма:
    334
    Репутация:
    642
    Оценки:
    +3.761/20/-54
    Єдиний варянт який може бути небезпечний з мсм - це якась надзвичайно рідкісна алергія до неї, інформації про таке явище немає ніде, тому це в принципі щось таке як алергія в Маріо Балотеллі до певного виду трави яке Динамо Києв використивувало коли 10 років назад грали проти Манчестер Сіті.
     
  3. Minix1

    Minix1 Хорошо известный

    Регистрация:
    28/11/19
    Сообщения:
    1.957
    Карма:
    254
    Репутация:
    345
    Оценки:
    +1.965/4/-6
    Не одобряю разбодяживание стаффа, но вместе с тем хотел бы подтвердить - метилсульфонилметан действительно почти не ядовит и хорошо подходит для разбодяживания стаффа, в том смысле, что от разбодяженного МСМ стаффа потребители не умрут и не останутся инвалидами.
     
    • Согласен Согласен x 1
  4. Galinafde775

    Galinafde775 Не стоит доверять! Пробы не давать

    Регистрация:
    26/3/20
    Сообщения:
    5.139
    Карма:
    484
    Репутация:
    1.402
    Оценки:
    +9.741/44/-50
    Ненаход:
    3
    Не отписан трип:
    3
    Очень интересно к прочтению,спасибо за инфу!)
     
  5. TS
    Rak

    Rak Солєвой Раста Banned

    Регистрация:
    25/2/18
    Сообщения:
    2.418
    Карма:
    334
    Репутация:
    642
    Оценки:
    +3.761/20/-54
    Це само собою, з іншого боку ж скажемо - хтось 1й раз вживає альфу, через те яка альфа сильна - ефект всерівно буде в рази сильніший ніж все крім мета чи креку з спідів які розповсюджені, тому навіть + на здоровя)
    Пару раз бачив теми тут, питали як вагу підбити, підібє зрозуміло всерівно хай вже робить це правильно якщо інфу цю найде.

    МСМ - єдине що доведено *гіпотеза - що дітям яким менше ніж рік погано вживати його - організм не можу правильно провести екстракцію і можуть бути проблеми хоча не думаю що смертельні в людини, якщо немовля якось випадково вживає дост. велику дозу мсм в лікарні думаю найдуть вихід. А так тільки новонародженні миші дохли від досить високих доз мсм.

    Єдине що лишається це кості з альфою, коли вона попадає в кров - міняється через 2(-)/ (-), але тоже малоймовірно що мсм щось поміняє. Сульфоніли майже взагалі не активні хімічно, альфу вбільшості курять - мсм просто згоряє, а тести проводити щоб цю дату дістати ніхто не дозволить і ніхто взагалі вв альфу при здоровому глузді ніколи не пустить. Після того як альфу закінчили тестувати на психологічно хворих пацієнтах - через високий ризик залежності, різкий ріст толлера та хаотичну поведінку, формула 10ки років лежала без діла з штампом - не для людського вживання. А нова альфа яка тепер в нас всюди - сильніша ніж та в пару раз.
     
  6. Жмышенко Валерий Альбертович

    Жмышенко Валерий Альбертович Banned Banned

    Регистрация:
    27/12/18
    Сообщения:
    1.148
    Карма:
    234
    Репутация:
    194
    Оценки:
    +1.177/14/-8
    Боже, впервые встречаю человека, который пишет на суржике и просто не понимаю — как?

    Никакого негатива/насмешек, броu776u68i87h
     
    • Золотые слова Золотые слова x 1
  7. TS
    Rak

    Rak Солєвой Раста Banned

    Регистрация:
    25/2/18
    Сообщения:
    2.418
    Карма:
    334
    Репутация:
    642
    Оценки:
    +3.761/20/-54

    Все дуже просто, спершу ти народжуєшся у Західній частині України де всі говорять по Українськи.

    Потім ти живеш там до 10 років, єдиний справжній досвід з живою Російською мовою це пару поїздок в Крим на море.

    І така класика як це -




    Чи там покемон та інші мультфільми


    Тоді ти переїзджаєш в англо-мовну країну на 14 років і Російська мова зустрічається тільки пару раз в рік.

    Повертаєшся в Україну -
    - Повністю розумієш Українську та більш менш нормально нею пишеш
    - Думаєш по Англійськи
    - Розумієш та читаєш Російську без проблем, - тільки запор повний коли пробуєш говорити, а Російською писати грамотно не дуже виходить - імпровізуєш і пишеш Російські слова Укр. літерами. Французькою навпаки - пишу добре, але за розмовою не вспіваю.
    - Попадаєш на форум де 95% всі базарать по Російськи, навіть Україно-мовці тут майже завжди переходять на Російську
    - Всі терміни стосовно пав - суто завчені по Англійськи через те що сидів та інколи сиджу на англо-мовних форумах пав
    - Вивчав Орг. Хімію до 3-го курсу суто по анг. *Взагалі то там немає такого як в нас - курси, просто брав Хімію але ні major, ні minor взагалі до неї ніякого відношення немає. (major - Правознавство якось звучить хуйово но Юрист. також не то бо це якось дуже спецілізовано - Законодавство, minor - кримінологія)
    - Ініціативи вивчати Російську краще немає, 70% часу суто в англомовному просторі. Єдине що дівчина з Києва і Російська в неї головна мова, Українська якось в неї звучить неприродньо та взагалі якось Укр. коли жінки нею говорять якось чє то не пре.

    - Гугл трансл. використовувати весь час також якось тупо тим більше укр - рос переклад взагалі якась жопа, закінчення не то весь час дає - як правильно змінити не знаю, але знаю що чє то воно не то. Тільки суто для Росіян використовую.


    Це все докупи змішуєм,і виходить суржик з періодичними імпровізованими Анг. словами. Який звучить подібно до того як типічний Солєвик розмовляє votetopovorot876а я Солєвой Раста йобта.

    вот такі то дєла

    Но суть проста -
    Якщо бодяжеш ти урод
    Якщо бодяжем то мсм в % ваги до ваги того що бодяжем позначеної зверху для оптимального результату, ніхто не вмирає і т.д. Та немає явних відчуттів що щось не так.
    Формули та всю математику - якщо когось цікавить можна пробити на Російській переклад
    Якщо бодяжеш ти урод
     
  8. amfitoniashka

    amfitoniashka Местный житель

    Регистрация:
    9/10/20
    Сообщения:
    2.854
    Карма:
    334
    Репутация:
    610
    Оценки:
    +4.168/34/-11
    Амфетамін ще можна фенібутом (або пірацетамом) бодяжити, тому що фенібут чи пірацетам посилає ефект амфа, і тоді при аналогічній дозі ефект теж буде той самий навіть якщо самого амфу в одній дозі менше. Тим паче він дешевий і не портить ефект, так шо баригу не скрутять єслі шо
     
    • Согласен Согласен x 1
  9. TS
    Rak

    Rak Солєвой Раста Banned

    Регистрация:
    25/2/18
    Сообщения:
    2.418
    Карма:
    334
    Репутация:
    642
    Оценки:
    +3.761/20/-54
    Побочок від фенібута дофіга
     
  10. amfitoniashka

    amfitoniashka Местный житель

    Регистрация:
    9/10/20
    Сообщения:
    2.854
    Карма:
    334
    Репутация:
    610
    Оценки:
    +4.168/34/-11
    Я юзала матрасами і мені було норм без побочок, навіть трохи мозги ставе на місце на пару місяців, якщо пити курсом і строго дозовано, а я жменями хуячила
     
  11. TS
    Rak

    Rak Солєвой Раста Banned

    Регистрация:
    25/2/18
    Сообщения:
    2.418
    Карма:
    334
    Репутация:
    642
    Оценки:
    +3.761/20/-54
    не знаю що там ви вживали але це твердий факт що фенібут може призвести до смерті



    «Фенибут , появление потенциально опасного продукта в Соединенных Штатах.»
    Авторы статьи озабочены тем, что фенибут, который не одобрен FDA и не является лекарством в США( не продается в аптеках и не выписывается врачами), может быть легко куплен в интернет- магазинах как БАД. При этом фенибут обладает фармакологической активностью, обнаруженной только в рецептурных препаратах в США.
    В статье приводится клинический случай отравления 25-летнего мужчины Фенибутом, который на протяжении четырех дней употреблял препарат в дозе 1,5 г 2 раза в день, после чего был найден соседом без сознания. Авторы оставляют открытым вопрос о том, почему такой эффект наступил только спустя 4 дня, в заключении статьи пишут: « Проблемы, связанные с Фенибутом, начинают усиливаться в США, и врачи должны знать о его присутствии и неблагоприятных последствиях.»
    «Фенибут дает симптомы отмены и психоз. Лекарства для космонавтов - теперь продаются как диетические добавки онлайн»
    «Фенибут (4-амино-3-фенилмасляная кислота): доступность, распространенность применения, желаемые эффекты и острая токсичность.
    Случай пациента, который использовал фенибут для самолечения тревоги, бессонницы и тяги к алкоголю. В то время как фенибут был полезен изначально, у пациента развилась зависимость, включая толерантность, значительные симптомы отмены в течение 3-4 часов после последнего использования.

    «Фенибут ( β -фенил- γ- аминомасляная кислота) Зависимость и постепенная отмена: злоупотребление новыми ноотропами.»
    Описывется случай, когда пациент испытывал симптомы абстиненции от фенибута и успешно лечился с помощью «баклофенового конуса».

    Этот отчет о заболевании послужил примером развития физической зависимости от фенибута, а также поднял вопрос общественного здравоохранения о том, следует ли классифицировать и контролировать продажи и употребление фенибута.

    Случай потери сознания, а после бреда у 20 летней женщины и 38- летнего мужчины после употребления фенибута.
    Не буду утомлять перечислением всех зарегистрированных случаем, подобные статьи есть родом из Швеции, Франции, Канады, Австралии.
    Справедливости ради, замечу, случаи отравления связаны с передозировкой препарата.
    В Австралии после случая отравления фенибутом семи подростков , 4 из которых были в реанимации в критическом, состоянии запретили ввозить в страну фенибут.
    С 1 февралая 2018г в Австралии фенибут относится к ядам 9 класса
    Причина запрета препарата- риск осложнений и побочных эффектов превышает пользу от препарата.
    А именно:
    - нет клинических исследований препарата, которые бы соответствовали общепринятым стандартам современной медицины. Но даже те исследования которые есть, доступны только на русском языке, что затрудняет их анализ.
    - по сообщениям медиков (см.выше статьи из PubMed) синдром отмены препарата включает тремор, беспокойство, бессонницу, гипертонию, гипергидроз, психоз, тахикардию, расширение комплекса QRS и судороги.
    - побочные эффекты включают угнетение ЦНС, бред, судороги (потенциально требующие интубации и вентиляции).
    - быстрое развитие толерантности и зависимости с абстинентным синдромом, состоящим из галлюцинаций, ажитации, тремора, бессонницы, боли в животе, рвоты.
     
    • Информативно Информативно x 2
    • Согласен Согласен x 1
Загрузка...